• 22 ТРА 18
    Європа починається з тебе

    Європа починається з тебе

    Традиційно студенти Глухівського медичного училища взяли активну  участь у міських заходах з нагоди Дня Європи. Головна мета свята – формування  позитивної  думки щодо євроінтеграції України, знайомство з європейськими цінностями та традиціями, популяризація європейської культурної спадщини.

    Так, 22 травня 2018 року колектив студентів Глухівського медичного училища, в яскравому національному вбранні з атрибутами української держави, в образі «України» повів за собою колону, в якій символічно об’єдналися представники різних європейських країн.

    У серці Європи я народилась,
    Я – українка, – пишаюся цим!
    Пісня вкраїнська, звичай, культура,
    Сьогодні відомі у світі усім.

    Такими урочистими словами господиня заходу – «Україна» – розпочала феєричне дійство і запросила гостей-іноземців святкувати цей день у великій європейській родині. Учасники хореографічного колективу Глухівського медичного училища подарували присутнім запальний танець і веселу пісню про любов до своєї Батьківщини.

    Це свято в черговий раз нагадало нам, що Європа починається не за межами кордонів України, вона починається в серці кожного з нас.

    Дякуємо творчому колективу студентів медичного училища – Валуєвій Тетяні, Комендант Ірині, Литвинець Марині, Мамай Оксані, Нікітенко Марії, Плотніковій Вікторії, Подшивайловій Ганні, Сачко Анні, Скоропад Наталії, Терещенко Тетяні, Філанович Дар’ї – за сумлінну підготовку та активну участь у заході.

    Бажаємо творчих успіхів та натхнення!

    https://www.facebook.com/pg/glmedical/photos/?tab=album&album_id=1534498773345402

Поділитися публікацією