• 28 КВІ 17
    Здоров’я – основа людського потенціалу

    Здоров’я – основа людського потенціалу

    20 та 24 квітня 2017 року у Глухівському медичному училищі проводилась загальноучилищна студентська конференція «Здоров’я – основа людського потенціалу». Метою конференції є: залучення студентів до науково-дослідницької діяльності, презентованої у вигляді доповідей і презентацій, які відповідають вимогам сучасного суспільства.

    Конференція – це міждисциплінарна платформа для підвищення кваліфікації, обміну досвідом, представлення науково-дослідницьких робіт. За два дні роботи конференції студенти змогли відвідати заходи та підвищити рівень обізнаності, обговорити останні досягнення науки і практики та презентувати результати своїх досліджень. На порядку денному були тільки актуальні теми, методи і методики профілактики, діагностики та лікування захворювань.

    На конференції були представлені такі роботи:

    • Щегловитова Ірина, студентка 11-Б ф/в, тема: «Нетрадиційні засоби підтримання здоров’я», керівник – Тюльпа О.В.;
    • Потапов Андрій, Маринченко Тетяна, студенти 4-А ф/в, тема: «Повільно діюча отрута», керівник – Коняєва Г.І.;
    • Ростопша Крістіна, студентка 11-Б ф/в, тема: «Вплив продуктів харчування на розвиток онкологічних захворювань», керівник – Божок В.І.;
    • Штих Надія, Шупик Ніна, студентки 4-А с/в, тема: «Динаміка поширеності захворювання на рак молочної залози серед населення м. Глухова та Глухівського р-ну», керівник – Родіонова С.М.;
    • Соловйова Вікторія, студентка 2-А с/в, тема: «Особливості ставлення підлітків до здоров’я», керівник – Химан Г.П.;
    • Гудимова Юлія, студентка 2-А с/в, тема: «Латинська мова – мова медицини», керівник – Петрук М.Л.;
    • Гужва Марина, студентка 2-А с/в, тема: «Розвиток витривалості як одна із якостей здоров’я людини», керівник – Крученко С.І.;
    • Осташова Марія, студентка 2-А с/в, тема: «Вплив шуму на розумову діяльність та самопочуття студентів», керівник – Кудрявцев О.В.

    Заступник директора з навчально-виховної роботи Ігнатенко Наталія Вікторівна привітала учасників з відкриттям конференції від імені директора училища та від себе особисто. Виступи оцінювало конкурсне журі.

    Перемогу здобули Штих Надія, Шупик Ніна, студентки 4-А с/в, з роботою «Динаміка поширеності захворювання на рак молочної залози серед населення м. Глухова та Глухівського р-ну»  та Соловйова Вікторія, студентка 2-А с/в, з роботою «Особливості ставлення підлітків до здоров’я». Всі учасники конференції отримали дипломи учасників. Переможці були нагороджені подарунками.

Поділитися публікацією