• 07 ЖОВ 19
    Свято сіячів розумного, доброго, вічного

    Свято сіячів розумного, доброго, вічного

    Щоосені, після вересневого клопоту, ми з нетерпінням чекаємо затишного золотого жовтня, разом з яким приходить і професійне свято – День працівників освіти.

    І хоча ранок 4 жовтня почався дрібним дощиком, у фойє Глухівського медичного училища було сонячно й спекотно, як у далекій Мексиці. Під ритмічну музику, у колоритному вбранні, переодягнені студенти вітали  працівників освіти.

    Не обійшлося й без концертної програми, яку підготували творчі студенти училища. Традиційно директор Г.І. Коняєва привітала всіх присутніх, подякувала викладачам і співробітникам за їх нелегку сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, творчий підхід до справи навчання та виховання студентів,  побажала міцного здоров’я, професійних і творчих успіхів, звершень усіх задуманих справ. З нагоди Дня працівників освіти грамотами були нагороджені викладачі та співробітники закладу, а також студенти, які зайняли призове місце у змаганнях бригад екстреної допомоги «Спадщанські медичні ралі-2019».

    Наступного дня під гаслом «Пізнаємо Україну» колектив училища продовжив свято, подорожуючи дивовижними куточками нашої прекрасної країни – мальовничою Чернігівщиною.

    Дякуємо всім, хто брав участь у підготовці та проведенні святкових заходів.

    Вітаємо ще раз зі святом! Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива!

Поділитися публікацією