• 29 ВЕР 21
    До 80-тих роковин трагедії Бабиного Яру

    До 80-тих роковин трагедії Бабиного Яру

    29 вересня 2021 року в Україні та світі відзначають 80-ті роковини страшної трагедії, яка відбулася у Бабиному Яру. Ця подія є однією з найтрагічніших сторінок історії України. Про неї потрібно пам’ятати, адже саме так ми зможемо вшанувати пам’ять мільйонів жертв війни та Голокосту. 

    З метою формування історичної правди про події Голокосту, негативного ставлення громадян до фактів дискримінації, зневаги до людської гідності та зазіхань на право на життя в Глухівському фаховому медичному коледжі проведено онлайн Урок пам`яті, приурочений до 80-х роковин трагедії в Бабиному Яру. Тут було розкрито сутність трагедії Голокосту в Україні, висвітлено тему розстрілів у Бабиному Яру. Хвилиною мовчання студенти, батьки та педагоги вшанували пам’ять всіх загиблих у Бабиному Яру.

    Члени історичного гуртка оформили тематичний стенд «Бабин Яр – наш біль і пам`ять».

    Боротьба за Незалежну Соборну українську державу продовжується. Тільки мир, злагода, єдність українського суспільства, громадянська позиція, патріотизм, збереження величної пам`яті про бойові звитяги та трудові звершення для нащадків – запорука сучасних і майбутніх історичних перемог України.

Поділитися публікацією