• 07 КВІ 21
    Доброго всім  здоров’я!

    Доброго всім здоров’я!

    Здоров’я – це справжнє багатство, наявність якого більшість з нас інколи ігнорують і не бережуть. Його міцність залежить від багатьох чинників: способу життя людини, соціальних і природних умов, спадковості. У сучасному світі здоров’я – це не тільки відсутність хвороб, але й фізична, психологічна та соціальна гармонія людини, її доброзичливе ставлення до навколишнього середовища та оточуючих.

    Щорічно, починаючи з 1950 року, 7 квітня відзначають Всесвітній день здоров’я. Саме в той час було засновано Всесвітню організацію охорони здоров’я в рамках ООН (ВООЗ). Мета цього свята – привернути увагу людства до проблем охорони здоров’я та необхідності всеохоплюючої профілактики захворювань, пропаганди здорового способу життя.

    Бажати доброго здоров’я з давен-давен стало традиційним вітанням. Але особливо важливим воно стає під час пандемії коронавірусу в усьому світі. Карантин, спричинений поширенням епідемії, для всіх став неабияким випробуванням. Для студентів Глухівського фахового медичного коледжу вимушений віддалений режим – це саме той час, коли є можливість приділити більше уваги своїй фізичній формі, здоровому харчуванню та надолужити втрачене. Фізичні навантаження, перебування на свіжому повітрі допоможуть бути в тонусі, знімуть напругу та покращать настрій. Скажіть зарядці – так!

Поділитися публікацією