• 13 ЧЕР 19
    І цікаво, і корисно

    І цікаво, і корисно

    12.06.2019 року Глухівське медичне училище гостинно зустріло в своїх стінах учнів 6-7 класів Глухівської ЗОШ №1 (у супроводі вчителя Чалої Н.І.), які при оздоровчому таборі не тільки відпочивають, але і пізнають нове.

    З метою ознайомлення із закладом та вивчення теми «Проведення невідкладної допомоги під час потрапляння стороннього тіла в дихальні шляхи», студенти та викладачі Глухівського медичного училища приготували змістовну, пізнавальну програму для допитливих учнів.

    Заняття проводилось в ігровій формі. Спочатку діти переглянули мультфільм на відповідну тему. Потім викладач, лікар-педіатр, Моісеєва Л.І., разом зі студентками 3-А фельдшерського відділення, Кудленко О. та Буц В., провели майстер-клас. Отримані теоретичні знання учні закріпили на практиці, відпрацьовуючи навички.

    Під час зустрічі методист Горова І.П. ознайомила гостей з історією медичного училища та провела екскурсію в музеї, звернувши особливу увагу на вологі медичні препарати, які справили на дітей неприховані враження і викликали жвавий інтерес до медичних знань.

     Моісеєва Л.І.

Поділитися публікацією