• 01 ВЕР 20
    Посвята у студенти

    Посвята у студенти

    В останній день літа в Глухівському медичному училищі відбулися урочисті церемонії посвяти першокурсників. Це саме та подія у житті кожного студента, яка запам’ятовується на все життя. В цьому році свято проходило у дещо незвичному форматі, враховуючи обмеження, пов’язані з епідеміологічною ситуацією. Незважаючи на це,  всі традиції дійства були збережені, тому так урочисто пролунав гімн Глухівського медичного училища у виконанні  студентки 3-го курсу Симакової Анни.

      Учорашніх школярів, а сьогодні вже студентів вітали найкращі студенти старших курсів та педагогічний колектив училища. Після привітань настав найурочистіший момент – символічна загальна клятва першокурсників. Проголошуючи слова цієї клятви, вони пообіцяли бути гідними звання студента, вірними студентській дружбі та стануть справжніми професіоналами. Від випускників першокурсники отримали білий халат як втілення духовної  та фізичної чистоти медичного працівника та символічний студентський квіток, який означає новий етап в житті тих, хто відтепер буде гордо носити звання студента.

       Всіх присутніх привітали “гості” із глибини віків Гіппократ та Наука Медицина. Вони вручили першокурсникам символи навчання та змагання. А чудова пісня “Молода Україна” (Мехедок Д., 3-й курс) надихнула молодь на нові звершення та успішне навчання.  Цей радісний та сонячний день став сміливим кроком першокурсників у своє майбутнє.

Поділитися публікацією