• 14 ТРА 21
    Сім’я – це найцінніший скарб

    Сім’я – це найцінніший скарб

    В світі є багато цікавих місць, але де б людина не була, вона завжди прагне повернутися до домашнього вогнища, до своєї родини. Ніякі скарби на землі не зрівняти з теплом  обіймів, посмішкою найрідніших людей, материнською любов’ю, бо насправді сім’я – це і є найдорожчий скарб.

    15 травня вся наша країна відзначає День сім’ї. Родина  – це та цеглина, на якій будується спокій та добробут в нашій державі. Українці завжди шанобливо ставилися до родинних цінностей, адже сім’я вбирає в себе багатий досвід минулих поколінь та є осередком збереження культурних та духовних традицій української нації. Саме тому родини є носієм високої моралі, історичної спадкоємності поколінь та міцною основою стабільності та благополуччя  країни.

    Вітаємо студентів та співробітників Глухівського медичного фахового коледжу з Міжнародним днем сім’ї та бажаємо взаєморозуміння, миру та злагоди, достатку і спільного розвитку їхнім  родинам! Нехай сім’я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів та опорою в житті!

Поділитися публікацією