• 09 БЕР 21
    Свято весни для кожної жінки

    Свято весни для кожної жінки

    Найніжніший та найсвітліший день в році – 8 березня. Початок весни, початок життя в природі, перше тепло. Він символізує початок чогось прекрасного в житті кожної жінки. Жінка – кохана, дружина, мати, хранителька сімейного щастя. Вічна краса твоєї душі, вічна доброта твого серця зігріває нас в цьому світі.

    Напередодні цього дня студенти Глухівського фахового медичного коледжу вітали всіх жінок з цим радісним святом. Квітами, усмішками та щирими побажаннями в холі учбового закладу студенти зустрічали жінок – викладачів та співробітників під запальні ритми рок-н-ролу.

    Чудовим подарунком до 8 березня став святковий концерт, який підготувала творча група студентів. Запальний танок “бугі-вугі” та сучасна хореографічна композиція ”Темно” студентів 1-го курсу подарували всім присутнім у залі весняний настрій, а ліричні пісні про кохання у виконанні студентів 2-го курсу торкнулися найтонших струн кожного жіночого серця. Майстерне виконання гуморески та веселої сценки, яку підготували  харизматичні хлопці для найпрекраснішої  половини залу викликало щирі аплодисменти.

    Позитивні емоції та щирі почуття, якими прикрасили цей святковий день студенти коледжу, зробили  весняне свято яскравим та незабутнім для кожної жінки.

Поділитися публікацією