• 03 ВЕР 18
    Свято знань у Глухівському медичному училищі

    Свято знань у Глухівському медичному училищі

    Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо урочистий і радісний. Кожне місто і село ранком цього дня дихає хвилюванням і радістю, розквітає дитячими посмішками.

    Перший дзвінок і початок нового навчального року – це свято викладачів та вчителів, студентів та учнів, батьків, наших друзів і в якійсь мірі навіть свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління.

    Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

    Це певний підсумок величезної підготовчої роботи, яка передувала початку нового навчального року, нового освітнього процесу.

    Урочиста лінійка, присвячена Дню знань, в Глухівському медичному училищі розпочалася Гімном України та підняттям Державного Прапору України, прапору медичних училищ Сумської області та прапору Глухівського медичного училища.

    З вітальним словом до присутніх звернулася директор медичного училища – Коняєва Ганна Іванівна.

    Слова подяки звучали на адресу працівників, які доклали багато зусиль у підготовку закладу до нового навчального року, а саме: заступнику директора з АГЧ – Тітаренку О.Б., завідувачу гуртожитку – Грінченку Ю.М.; працівникам гуртожитку та господарського відділу: Бех Н.А., Коваленко Т.М., Демченко І.А., Полятикіній Л.О., Ісаєнко Н.М., Маринченко О.В., Марченко В.А., Старченко  Л.В., Хоменко Н.М., Щербак А.М., Волончуку С.М., Колпакову  С.В., Могилі С.І., Дрюкову І.В.

    За якісну підготовку студентів до ЗНО, за участь в обласному семінарі нагороджено грамотами викладачів училища: Лиман М.В., Тюльпу О. В., Рябченко В. М.

    Багато теплих слів, привітань, побажань, настанов колективу училища, студентам лунало в цей день від гостей свята: заступника міського голови – Васильєвої М.І., ветерана праці – Монжай Г. О.; класного керівника 31-Б групи фельдшерського відділення – Божок В. І.; мами першокурсника – Кононенко О. В.; випускників – Гончарової О., Олійник А., Колівер М.

    Гомінкий дзвінок  сповістив про старт нового навчального року.

    Бажаємо викладачам та співробітникам, студентам та батькам здоров’я і благополуччя, миру та злагоди!

Поділитися публікацією