• 04 ЛИП 19
    Випускний вечір – 2019 у Глухівському медичному училищі

    Випускний вечір – 2019 у Глухівському медичному училищі

    У молодості вистачить таланту,
    У юних усі мрії у зірках.
    Так дай їм Боже витримки і гарту,
    Здолати перепони на шляхах.

    27 червня у міському палаці культури відбулися урочистості з нагоди «Випуску – 2019» відділень “Сестринська справа” та “Лікувальна справа”.

    Зі словами вітань до присутніх звернулася директор училища Ганна Іванівна Коняєва. Побажавши успіхів у нових починаннях наголосила, – що з гордістю може називати випускників колегами, фахівцями своєї справи.

    З теплими напутніми словами до випускників звернулися класні керівники Божок Валентина Іванівна та Дмитренко Ніна Олексіївна. Від імені всіх батьків слова вдячності колективу медичного училища та вітання випускникам висловила Щегловитова Наталія Іванівна.

    Найбільш хвилюючим моментом стало вручення довгоочікуваних дипломів молодшого спеціаліста фельдшер та сестра медична. Після вручення дипломів випускники були нагороджені грамотами: за відмінне навчання, активну участь у житті училища та спортивні досягнення.

    Урочисто зі сцени Клятва Гіппократа лунала з уст випускниці фельдшерсього відділення Щегловитової Ірини, клятва Флоренс-Найтінгейл  випускниці сестринського відділення Гужви Марини.

    Випускники висловили слова вдячності: адміністрації, викладачам, кл. керівникам і всім тим, хто ці довгі роки вчив: добру, справедливості, чесності, толерантності, радів успіхам і заспокоював у години смутку, та нагородили їх дипломами «Улюблений викладач».

    Протягом свята лунали пісні дзвінкоголосих  випускниць Нікітенко Марії і Подшивайлової Ганни.

    В добру путь випускники – 2019! Ми будемо за вами дуже сумувати.

Поділитися публікацією