• 21 ЧЕР 20
    З днем медичного працівника. Привітання від студентів

    З днем медичного працівника. Привітання від студентів

    В усі часи  більше за всі скарби цінувалося здоров’я людини. Професія лікаря завжди була та залишається однією з найшановніших і найнеобхідніших. Немає вищого і благороднішого покликання, аніж повертати людям здоров’я та життя.

    Сьогодні чимало медичних працівників України виявляють не тільки гуманізм, але й патріотизм, стійкість та мужність. Сотні відданих своєму фаху лікарів щоденно рятують поранених військових у зоні бойових дій, надають медичну допомогу місцевим мешканцям. Наші лікарі та медичні сестри нехтують особистим спокоєм і ризикують власним життям, героїчно виконуючи свій святий обов’язок.

    Шановні медичні працівники! Приміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята! Своєю самовідданою працею ви демонструєте повсякчас приклади витримки і професіоналізму. Власними знаннями та досвідом, безмежною добротою ви повертаєте людей до повноцінного життя, добрим словом даруєте надію на одужання. Висловлюємо величезну вдячність всім медичним працівникам і ветеранам медицини за відданість своїй професії та невтомну благородну працю. Миру і добра вам і вашим родинам!

         У цей святковий день  студенти медучилища щиро привітали медичних працівників рідного закладу, всіх викладачів, лікарів та майбутніх колег з цим радісним святом.

    Привітання від студентів

Поділитися публікацією