• 01 ГРУ 21
    Зроби вибір на користь здоров’я

    Зроби вибір на користь здоров’я

    “Хто попереджений – той захищений”, – саме так говорить французьке прислів’я. Всесвітній день боротьби з ВІЛ/СНІДом – це попередження всім про болючу рану суспільства.

    1 грудня в межах кампанії “16 днів проти насильства” з метою надання підліткам необхідних знань щодо міжстатевих відносин, статевого виховання, профілактики ВІЛ/ СНІДу та інфекцій, що передаються статевим шляхом, відбулася зустріч студентів 1-х курсів з лікарем дерматовенерологом, лікарем кабінету “Довіра” Глухівської центральної лікарні Тарасюк Нелею Миколаївною. Підсумовуючи зустріч, викладачем інфектології Божок Валентиною Іванівнівною та соціальний педагог Шендриковою Оленою Анатоліївною був проведений керований перегляд тематичного фільму “Вдумайся! Зроби вибір на користь здоров’я”.

    З метою поширення знань про способи передачі й профілактики захворювання, з метою популяризації навчального закладу та доведення до студентів достовірної інформації про ВІЛ-інфекцію та СНІД між студентами 3-го курсу Глухівського фахового медичного коледжу та 40-ср групою студентів Глухівського державного педагогічного університету була проведена спільна виховна година “СНІД-чума ХХІ століття”.

    Студенти 3-го курсу сестринського відділення влаштували флешмоб у вигляді червоної стрічки на підтримку ВІЛ/СНІД-інфікованих. (Підготувала Шендрикова О.А. – соціальний педагог коледжу).

Поділитися публікацією