“Сам собі кулінар”
Кожен з нас може влаштувати собі те саме маленьке свято, приготувавши для своєї родини що-небудь смачне, і не останнє місце в цьому займає кухарська майстерність. Приготування їжі – це процес унікальний, в ньому важливо не тільки готувати за рецептом, але й мати особливий талант і чуття, терпіння, творчу уяву та практичні навички.
20 жовтня студенти Глухівського фахового медичного коледжу взяли активну участь в онлайн флешмобі “Сам собі кулінар”, присвяченому Всесвітньому дню кухаря, який відзначається у більш ніж 70-ти країнах світу. В умовах карантину майбутні господарки мали змогу попрактикуватися в кулінарному мистецтві та проекспериментувати з приготуванням різноманітних страв на власній кухні. При цьому дівчата продемонстрували не тільки свої кулінарні навички та естетичний смак, а й проявили свої творчі здібності та фантазію в оформленні страв. А дегустаторами кулінарних шедеврів стали найближчі та найдорожчі люди, які можуть пишатися своїми любими кухарями.