• 22 СІЧ 21
    Любов до Батьківщини словами молоді

    Любов до Батьківщини словами молоді

    22 січня 1919 року сталася важлива подія в житті українського народу – проголошено Акт Злуки УНР та ЗУНР. Вперше за багато століть об’єдналися дві частини єдиної Української держави. Об’єднався наш український народ, щоб разом у вільній країні відродити власну історію, рідну мову, багату духовну культуру, політично та економічно сильну державу. Вшановуючи події минулого 22 січня кожного року ми відзначаємо одне із знакових свят українського державотворення – День Соборності України.

    З метою виховання у молодого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості, виховання почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в Глухівському фаховому медичному коледжі організовано та проведено в дистанційному режимі ряд навчально-виховних заходів, а саме: інформаційна година: «Соборність України: головні віхи здобуття», віршований флешбом «Україна – моя країна», кінолекторій «Соборна. Вільна. Неподільна». Також напередодні студенти історичного гуртка оформили тематичний куточок «День Соборності України».

    Під час проведення заходів студенти вшанували пам’ять полеглих за свободу України, які ціною свого життя стали на її захист.

    Вітаємо всіх зі святом. Зустріньмо свято Соборності з вірою в щасливе і мирне майбутнє нашої держави.

    Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної, незалежної, демократичної могутньої України.

Поділитися публікацією