• 12 ЧЕР 19
    Навчаємо бути корисними!

    Навчаємо бути корисними!

    12 червня 2019 року в Глухівському ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою відбувся теоретично-практичний тренінг з домедичної допомоги: «Базова підтримка життя», за участю учнів та вчителів ліцею, викладачів та студентів 3 курсу фельдшерського відділення Глухівського медичного училища – КЗСОР.

    Навчання здійснювалося відповідно до сучасних міжнародних стандартів надання екстреної медичної допомоги згідно вимог Basic Life Support (BLS).

    Луферова Світлана ознайомила присутніх з теоретичними аспектами проблеми; Сачко Анна та Мамай Оксана провели майстер-клас з серцево-легеневої реанімації (СЛР), що включає непрямий масаж серця і штучне дихання; вчили, як правильно діяти при утопленні; відпрацьовували переведення постраждалого у стабільне (відновне) положення.

    Учасники навчань  з ентузіазмом віднеслися до тренінгу, отримавши життєво важливі знання та навички своєчасного і правильного надання домедичної допомоги. Бажаючі учні відпрацювали попередньо продемонстровані навички.

    Ділимося благими намірами та вчимося бути корисними один для одного – це шлях до світлого майбутнього!

    Завідуюча навчально-виробничою практикою Пилипенко Н.В.

Поділитися публікацією