• 31 ГРУ 23
    Новий рік вже на порозі

    Новий рік вже на порозі

    Новий 2024 рік вже ступає на поріг і в кожній українській оселі готуються до свята. В цю новорічну ніч всі українці загадують одне й те саме бажання – миру та найшвидшої перемоги Україні. Всі ми сподіваємося, що саме новий рік стане першим кроком на шляху до тихого і щасливого життя та подарує всім нам сили, додасть рішучості та терпіння.

    До прийдешніх свят в Глухівському фаховому медичному коледжі для дітей та онуків співробітників коледжу було проведене новорічне свято “Українські вечорниці”. Малеча та їхні батьки із задоволенням брали участь у різноманітних конкурсах, веселих руханках, театралізованому дійстві. Найменші українці від душі повеселилися та дізналися також багато нового про народні традиції та обряди.

    На майстер-класі “Гучна коляда”, який був організований для творчої студії, студенти Глухівського фахового медичного коледжу відкрили для себе скарбницю народних колядок та щедрівок, навчилися азам українського вертепу. В стінах коледжу світло та урочисто пролунала мелодія “Щедрика”, даруючи всім надію та новорічний настрій.

Поділитися публікацією