• 24 ЛЮТ 17
    Обласний методичний семінар

    Обласний методичний семінар

    22 лютого 2017 року Глухівським медичним училищем – КЗСОР проведено обласний методичний семінар в режимі оn-line на тему: «Використання педагогічних технологій розвитку професійних і загальних компетентностей майбутніх медичних спеціалістів».

    Мета проведеного заходу: демонстрація на практиці технологій, форм, методів навчання за допомогою яких викладачі училища розв`язують завдання по формуванню особистостей майбутніх медичних працівників, працюють над розвитком їх професійних і загальних компетентностей.

    З вітальним словом до учасників семінару звернулась директор Глухівського медичного училища – КЗСОР Коняєва Г.І., зазначивши, що найбільший скарб будь-якого навчального закладу – це викладач.

    З доповіддю на тему «Шляхи формування компетентностей майбутніх медичних працівників», виступила викладач-методист Глухівського медичного училища – КЗСОР Грінченко О.М.

    У семінарі взяли участь викладачі училища з різними кваліфікаційними категоріями, різними рівнями професійної майстерності, різним підходом до навчально-виховної діяльності, але з бажанням подальшого професійного зростання, вдосконалення рівня власної професійної компетентності.

    Попередньо викладачі медичних училищ області мали змогу переглянути відеозаписи проведених занять і було здійснено їх обговорення під час семінару.

    Здійснено обговорення занять:

    • Петрук М.Л. з дисципліни «Англійська мова» на тему «Основні фізіологічні системи людини»;
    • Дмитренко Н.О. та Моісеєвої Л.І. з дисциплін «Педіатрія» та «Невідкладні стани в педіатрії» з тем «Захворювання нижніх дихальних шляхів», «Гостра дихальна недостатність»;
    • Литвинець О.М. з дисципліни «Догляд за хворими та медична маніпуляційна техніка» з теми «Спостереження та догляд за пацієнтами із захворюваннями органів системи дихання»;
    • Троші О.В. з дисципліни «Математика» на тему «Похідна суми, добутку, частки».

    Дякуємо колегам за позитивні відгуки, пропозиції, побажання!

Поділитися публікацією