• 25 КВІ 18
    Обережно, ртуть!

    Обережно, ртуть!

    23 квітня 2018 року у Глухівському медичному училищі до Дня Чорнобильської трагедії проведено День цивільного захисту. На порядку денному було:

    1. Евакуація студентів з приміщення училища згідно з планами евакуації у зв’язку з умовним виникненням ситуації з розливом ртуті. (Секретар евакокомісії Сухенко Н.П.).
    2. Проведення інструктажу з правил евакуації у випадках виникнення надзвичайної ситуації та правил користування ртутним термометром. (Відповідальна посадова особа з питань цивільного захисту Спаських В.В.).
    3. Ознайомлення з новими правилами експлуатації вогнегасників та демонстрація користування вогнегасником ВП-5. (Начальник протипожежної служби Лайко Д.Ю.).
    4. Перегляд відеофільму: «Організація роботи навчального закладу при виникненні ситуації з розливом ртуті».

    Завдяки чітко відпрацьованим алгоритмам дій студенти та викладачі, співробітники  засвоїли відповідні навички, спрямовані на формування необхідних для безпеки життєдіяльності, збереження здоров’я, важливих морально-психологічних якостей, витримки, ініціативи, взаємної виручки під час небезпеки, впевненості в ефективності заходів.

Поділитися публікацією